this is millow empire's



ASsalamuaLAikum... TErIMa KAsih kerana SuDI sTalk blog aKu yg hAngat² tahi raMa² tiut iNi... Aku taKdE dIARI sEBaB semEmangnYA Aku mALAS nAK mENUliS... Sooo, bLOg NI laH pENGgaNTINYA.. *macAm LA Aku nI RaJiN NAk MenAIp kan...

Monday, April 4, 2011

kisah ari sabtu


adakah aku gedik?? adakah?? haha.. ade aku kisah??

Arini, seawal 6.30 pagi aku dah bangun, mandi n solat, siap2 p keje.. eh, rini kan sabtu, keje ape plak??!!! Aih, aku ikot kakak aku p keje la.. hahaha.. gedik tol aku ni.. *mesti korang ckp, camni kan, "tau xpe!!!!". adoiiii.....  sambil tu aku tgh geram gn keypad notebook akak aku ni, ade je word yg aku taip, x kua, kang aku tekan kuat2 kang,kecik ati lak.. adoiiii..

Sampai aje office akak aku dlm kul 8 camtu, aku pun dok amek lap kat surau, sambung tido, tp tido2 ayam aje sebab xde bantal peluk la, gpun nak g atrium centre cpt sgt  pun, x leh jgk, da memang sume sedia maklum, kul 10 pagi baru open kot.. aku ade janji temu gn puan noraini @ puan n.. layan la tido, siap bwk charger hp lagi, x sempat charge fon kat umah la kononnye.. thee..

9.45 Puan N calling2 gtau yg beliau dah bertolak dari uma, aku pun bgn la cuci muke n touch up cam nak p dating gn pakwe a konon.. ahaks… pastu siap2, aku pulang kunci kete akak aku pas simpan barang2 lebihan yg x muat masuk beg baru aku ni, sempat la jugak aku bertego sapa cakap gn kawan akak aku.. gatai tol mamat tu pgil aku 'yunk'. hahaha.. *sbb dy da kawen, klu dy lom kawen, aku lex je.. hahahaha

Dalam 10 lebih aku sampai atrium centre, aku dok menepek kat meja mc’d tunggu puan aku.. mane puan ni.. aku takut kena ngorat gn bangla.. hahaha.. auw3, x rela tau u.. x lame pas tu, kemunculan beliau di depan mata tanpa ase sedikit terkejut pun cuz aku da nampak kelibat beliau kat cermin..ngeeee

Kitorang terus p beli tiket wayang, tengok cite cartoon la.. baru sesuai gn jiwa aku yg penuh kasih sayang ni.. theee…. Tengok cite HOP.. ader manyak rabbit comei tau.. tibe2 teringat kat lola, arnab fara yg da mati, tedey lak.. =(

 Puan wat keje gile.. tp bukan tatoo ori tau kawan².. =)
turun escalator pun leh posing.. =)

 posing... say cheeseeeee...
 b4 buat payment, muke kena epi.. haha
 kuhsyuk toi brader ni .. hahaha

dok pilih beg, cam beg raket je aku tengok.. hehe

erm3.. eku pendekkan story la uh.. pas layan wayang, p teman puan beli gitar baru.. yeyehh!!!! syok nye klu aku pun ade sebijik gitar..

sedap gile Puan aku makan.. ahaks.. *jgn mara Puan.. =)


ni aku punyer..

pastu layan lak meatballs + chicken wing.. ahhhaaaa..... time ni, depan aku ade sorang dak kecik ngan mama dy.. gile la.. dy leh nyanyi lagu black, padahal baru 3 thn.. aih.. budak² zaman skg .. adoiii... pening nak layan


 nenny mara.. dy kate aku make up cam antoo.. aku tedey..

aku make up pun cam harem jek.. wuwuwu

pastu aku ngantok sangat bila malamnye, lagi² sebab esok nye ade class make up.. hasilnya aku make up memang hancus lebusss.... opsss, blk dari IKEA, aku teman akak aku makan pizza hut.. siot je.. nasib aku kekenyangan.. aku x mam pizza pun.. layan air je.. sat²


mak oi.. ape ke teruk ngat muke aku.. hehe -_-!

8 comments:

bb milo ♥ said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Haffiz said...

hehe2..gedik2 cute xpe ;)haha2..

effa said...

bestnyer jalan-jalan

bb milo ♥ said...

mh : ye ke gedik... hadoiiiiiiiiii

bb milo ♥ said...

effa : akak?? best sgt kak.. t ade mase, join yer. hoho

Muhammad Haffiz said...

hehe2...xla..saje je gurau2..

Muhammad Haffiz said...
This comment has been removed by the author.
bb milo ♥ said...

oh gurau yer??? baek lah.. hahahha