this is millow empire's



ASsalamuaLAikum... TErIMa KAsih kerana SuDI sTalk blog aKu yg hAngat² tahi raMa² tiut iNi... Aku taKdE dIARI sEBaB semEmangnYA Aku mALAS nAK mENUliS... Sooo, bLOg NI laH pENGgaNTINYA.. *macAm LA Aku nI RaJiN NAk MenAIp kan...

Monday, August 1, 2011

marhaban ya ramadhan


assalamualaikum ya sahabat2 ku.. semoga kalian dlm keadaan yg sihat (klu da sihat, posa la!! jgn xmo posa lak..) dan diberkati Allah sentiasa.. yeah2... celik2 pejam pejam pejam... dah masuk bulan puasa kan.. malam pertama tarakwikh, secara jujurnya aku kantoi sbb izan selaku driver aku kua gn boiprend dy.. (slumber jek aku ckp dy driver.. jaatnye aku.. ngeeeeeee!!)  dok la aku kat uma mlm td sambil kemas brg2 yg aku shoping cam gaban ptg smlm sambil tgok tv.. 

ehem.. today is my fesday posa di perantauan.. secara am nya, inilah puasa pertama aku yg jauh dari kg halaman a.k.a Kuala Lumpur.. boleh di katakan, sume org aku tya, 'sahur ape??'.. wuwuwu.. sume kan ade mak kat cn, sume jwb mam nasi.. wawawa... (padahal aku sahur mane penah mam nasi, stakat minum air mineral @ air masak jek, pastu tido.. hahahaha.. klu aku mam nasi pun, itu mesti masa berbuka aku request lauk kat mak.. agaga.. cam asam pedas ayam ke.. lemak udang ke... nasi ayam ke.. erm.. aku lapaaaaaaaaaaaaaaaa.............)


tengok atas tu, aku attach salah 1 barang yg aku beli tanpa rela semalam... love u my CR!!! huhuhu... hat lain lain kali la aku share.. (kang kate aku riak pulak...) kalau la mak tau aku banje bermacam2 jenis barang smlm, confirm kena bebel setengah jam.. haihh.. ape pun, kerana smlm dpt la aku apply card elite.. cn.. cn.. tgok bwh sat.. FREE je tau! (sbb aku terlebih banje smlm..) hahaha.. (duit sape la aku nak mtk pasni kan.. hahaha)

nurulaini bt shaari

smart x.. pasni mmg kerap la kot aku p parkson padahal bukan la dlm kamus idop aku nak soping2 kat parkson ni... ahhhhaaaiii.. kelmarin pun aku berjalan gak tau.. siap ade 2 sesi.. gn izan tuk sesi 1, sesi 2 dgn ain.. hahahha... aku p berjalan sunway jak n balik tu singgah pasa malam... mmg syok! makanan murah2 kaw2!!!!!!!!!! aku pun beli mcm2.. finally mkn ciput jek sbb kat sunway da mamam pizza hut

aku gn izan.. cam lawak lak pic ni tp xpe lah.. ni la izan.. beliau nak kawen da nti.. bulan 11.. lalala

p/s : selamat berpuasa tau.. dah nak dekat buka da sat g.. bertahan okey..

2 comments:

♥Saranghae Honey♥ LG said...

milow..mahal x CR? best x?wuwuuw.jelez!!

bb milo ♥ said...

mahal jugak tp byk disc la dede!!! i like.. muah!